Parhaat hotellit vuodelle 2016

Miljoonat matkailijat eivät voi olla väärässä, Tripadvisor listasi maailman parhaat hotellit asiakasarvioiden perusteella. Äkkilähtö esittelee listan TOP-5 kärkisijat napanneet majoitukset hintoineen.

Sandra Cohen-Rose and Colin Rose (CC BY-SA 2.0)

1. Umaid Bhawan Palace Jodhpur (Jodhpur, Intia)

Hinnat alkaen 311€ / yö / 2hlöä
http://hotellihaku.akkilahto.fi/Place/Umaid_Bhawan_Palace_1.htm

Historiallisessa Jodhpurin kaupungissa sijaitsevan hotellin asiakasarviot hipovat täydellistä. "Rahalla saa" -sanonta pätee tämän hotellin kohdalla "tavallisesta" kahden hengen huoneesta joutuu usein pulittamaan jopa 500 euroa, mutta kausittaiset erot ovat suuria, "halvimmillaan" huone irtoaa noin 300 eurolla.

2. Shinta Mani Resort (Siem Reap, Kambodža)

Hinnat alkaen 140€ / yö / 2hlöä
http://hotellihaku.akkilahto.fi/Hotel/Shinta_Mani_Resort.htm

Reppumatkailijoiden suosikiksi noussut Kambodža ei ehkä ensimmäisenä tule mieleen kun puhutaan luksuksesta, mutta ajat muuttuvat. Siem Reap sijaitsee Aasian kuuluisimpiin historiallisiin kohteisiin lukeutuvan Angkor Watin kulmilla. Aasian hintatason ansiosta voit kokea tämän ihanuuden jopa alle 150 € / yö. Sesongin aikaan hinta voi olla muutaman kympin kovempi.

3. Bellevue Syrene (Sorrento, Italia)

Hinnat alkaen 330€ / yö / 2hlöä
http://hotellihaku.akkilahto.fi/Hotel/Bellevue_Syrene.htm

Välimeren allot hyväilevät pienen Sorrenton rannikkokaupungin rantoja läntisessä Italiassa. Bellevue Syrene yhdistelee hyvällä maulla moderneja ja klassisia elementtejä. Varaa huone off-seasonin aikana ja nauti upeasta merinäköalahuoneesta alle 350 € / vuorokausi, mutta varaudu maksamaan tuplahinta loppukesän matkailusesongin aikana.

4. Hanoi La Siesta Hotel & Spa (Hanoi, Vietnam)

Hinnat alkaen 74€ / yö / 2hlöä
http://hotellihaku.akkilahto.fi/Hotel/Hanoi_La_Siesta_Hotel_Spa.htm

Vietnamista löydät hintalaatusuhteeltaan maailman parhaita hotelleja. Hanoi La Siesta Hotel & Spa on malliesimerkki, tinkimätöntä laatua vähintäänkin kohtuulliseen hintaan. Varaa ajoissa ja saatat saada jopa sesonkina huoneen alle 80 € / yö. Ja vaikka olisit vähän myöhempäänkin liikkeellä, niin jos huoneita vain on vapaana niin et siitä hirveästi yli satasta joudu maksamaan.

5. Achtis Hotel (Afytos, Kreikka)

Hinnat alkaen 66,5€ / yö / 2hlöä
http://hotellihaku.akkilahto.fi/Hotel/Achtis_Hotel_Afytos.htm
(Huom! Tällä hetkellä varattivssa vain hotellin oman järjestelmän kautta: http://achtishotel.com/index.php?lang=en)

Suomalaisten suosikki ja klassikkokohde Kreikka on myös edustettuna. Vähän yli tuhannen asukkaan pienessä kylässä sijaitseva hotelli hurmaa kävijänsä, tästä hotellista on vaikea löytää asiakasarviota, jossa henkilökunta ei saisi osakseen ylitsevuotavaista suitsutusta, kun muutkin puitteet ovat kunnossa ja hinnat eurooppalaisittain vähintäänkin kohtuulliset, niin täällä kelpaa yönsä viettää. Varaudu sesonkina siihen, että minimivaraus saattaa olla viisi vuorokautta.

Lähde ja lista kokonaisuudessaan: http://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Hotels-cTop-g1

Kuva: Sandra Cohen-Rose and Colin Rose (CC BY-SA 2.0) https://flic.kr/p/4GBf4N

Arvostele tämä sisältö

Ilmoitus

Matkailu-uutisia

puhelin

EU-alueen operaattorit joutuivat lopettamaan ylimääräisten ulkomaan roaming-maksujen perimisen 15.6.2017, tai no ainakin melkein.

21/06/2017 - 18:00
Pohjois-Korea - Kuva: (stephan)

Yhdysvaltain hallinnon on kerrottu harkitsevan Pohjois-Koreaan suuntautuvien matkojen kieltämistä Yhdysvaltojen kansalaisilta. Syyksi on kerrottu opiskelija Otto Warmbierin kohtelu.

21/06/2017 - 16:46
Sandra Cohen-Rose and Colin Rose (CC BY-SA 2.0)

Miljoonat matkailijat eivät voi olla väärässä, Tripadvisor listasi maailman parhaat hotellit asiakasarvioiden perusteella. Äkkilähtö esittelee listan TOP-5 kärkisijat napanneet majoitukset hintoineen.

21/01/2016 - 14:31

Finnair on julkaissut tiedotteen, jossa se ennakoi yrityksen kasvua lähivuosina. Kasvustrategian myötä Finnair kertoo vakinaistavansa lentäjiä ja palkkaavansa lisää työntekijöitä.

19/08/2015 - 13:53

Bangkokin keskusta-alueella on tapahtunut pommiräjähdys, joka on vaatinut lukuisia kuolonuhreja. Pommi räjähti maanantai-iltana.

18/08/2015 - 14:14

Uusimmat matkakohteet

Halonginlahti | Matkakohteet

Halongin lahti on juuri yhtä pysäyttävä kokemus kuin valokuvista voisi päätellä. Sen maisemat ovat sen verran autenttisia että omaa rauhaansa hakevan reppureissaajankin kannattaa vakavasti harkita Halongille suuntaamista.

Tunis | Matkakohteet

Tunisin matkailuvaltteja ovat läheiset Karthagon rauniot, maan suurin moskeija Zitouna sekä vanhan kaupungin eloisat basaarit. Tunis on kelpo kohde muutaman päivän kaupunkilomalle.

Sousse | Matkakohteet

Sousse on loistokohde rantalomalle Välimeren etelärannoilla. Pohjoisafrikkalainen kulttuuri sekä edullinen hintataso vetävät vuodesta toiseen enemmän turisteja nautiskelemaan Tunisian auringosta.

Monastir | Matkakohteet

Välimeren rannalla Tunisiassa sijaitseva Monastir on monen suomalaisen suosikkikohde rantalomalle. Halvat lennot Monastiriin ja varaus mukavasta hotellista piristävät kotoista räntäsadetta kummasti!

Pattaya | Matkakohteet

Thaimaan Pattaya kätkee sisäänsä uskomattoman määrän aktiviteetteja ja viihdettä jokaiseen makuun. Monet alueella asuvista Pattayan suomalaisista ovat ihastuneet alueeseen ikihyviksi, hankkineet oman asunnon Pattayalta, eivätkä...

Uusimmat matkatarinat

Iki-ihana Kööpenhamina | Matkatarina
Tanskan pääkaupunki Kööpenhamina elää suosionsa huipulla. Sen lisäksi, että Kööpenhamina on valittu useaan otteeseen maailman parhaaksi kaupungiksi asua, houkuttelee se turisteja turvallisuutensa ja mielenkiintoisten tapahtumien,...
Historian ihmeitä Kambodzassa | Matkatarina
Siem Reapin kaupungin kupeessa sijaitseva Angkor Watin temppelialue on yksi historian vähemmän tunnetuista ihmeistä.
Viininmaistelua Unkarin Tokajissa | Matkatarina
Viimeisimmällä reissullamme Unkariin päätimme puolisoni kanssa viettää muutaman yön Tokajin kuuluisalla viinialueella.
päiväseltään Berliinissä | Matkatarina
Pannaas ensin juttu pikareissusta Berliiniin 20.7(21.7), joka sai alkunsa siitä kun yksi työkaveri(antsu) siellä oli keväällä ja eksyili Tegelin kentällä paluumatkalla, joten minun piti lähteä tutkimaan paikkoja. Ja yx kaveri(Esko)...
Lentämisen ilot ja murheet! | Matkatarina
Monilla ihmisillä, varsinkin niillä, jotka lentävät harvoin, on suuria ja jopa romanttisia ajatuksia lentämisestä. Mutta nykyään lentäminen yksinkertaisesti on vain ja ainoastaan siirtymistä paikasta A paikkaan B.

Uusimmat artikkelit

Myanmar - Bagan
Kolme kovaa - näissä kaikki eivät ole vielä käyneet! | Artikkeli
Onko Aurinkorannikko koluttu perinpohjin? Joko Thaimaa on nähty? Haluatko mennä sinne, minne suurin osa matkailijoista ei vielä ole löytänyt? Äkkilähtö.fi tarjoilee inspiraation lähteeksi kolme hyväksi havaittua aluetta...
Äkkilähdön hostellitärpit keväälle 2015 | Artikkeli
Äkkilähdön toimitus kiertää aktiivisesti maailmaa ja samalla tulee koluttua majoitus jos toinenkin. Tässä kevään hostellitärpit omatoimimatkaajille (jokainen on Äkkilähdön toimituksen puolesta testattu luokassaan erinomaiseksi).
älypuhelin
Matkapuhelimen käyttö Euroopassa halpeni | Artikkeli
Matkailijat ottanevat ilolla vastaan uudet hintakatot EU-alueen verkkovierailuille. Matkailijat ovat vuosikausia joutuneet pelkäämään puhelinlaskun suuruutta varsinkin pidempien matkojen jäljiltä. EU on kuitenkin vuodesta 2012...
Brasilia - Thomás (CC BY 2.0)
Jalkapallon MM-kisoja fiilistelemään Brasiliaan - ei se... | Artikkeli
Monet uutislähteet ovat kertoneen Brasilian MM-kisojen alla, että lennot ja majoitus maksavat hävyttömän paljon ja erityisesi Rio de Janeiroon matkustaminen on tällä hetkellä lähes mahdottoman kallista lystiä. Onko asia tosiaan näin?
wc-paperi
Turistiripuli - kuinka välttää se ja kuinka selvitä siitä | Artikkeli
Turistiripuli on yksi yleisimmistä matkailijoita vaivaavista vitsauksista, Pahimmillaan tämä ikävä vaiva saattaa pilata koko loman, sillä matkasta on vaikea nauttia, jos lähimmän toiletin on löydyttävä 10 metrin säteeltä. On kuitenkin...

Äkkilähdöt

LÄHTÖPÄIVÄ VÄLILLÄ  -        KESTO      


Valitettavasti kohteeseen ei ole juuri nyt saatavilla äkkilähtöjä.

Hae suoria lentoja hyödyntämällä lentohakua.LÄHTÖPV. MAA| KAUPUNKI|HOTELLI LÄHTÖKAUPUNKI JÄRJESTÄJÄ KESTO|HINTA
äkkilähtöä