Mainostaminen Äkkilähdössä

Äkkilähtö.fi-palvelun avulla tavoitat matkailusta ja aktiivisesta elämäntyylistä kiinnostuneet ihmiset.

Palvelumme kautta voit toteuttaa monia eri tavoin kohdennettuja kuluttaja- ja b-to-b kampanjoita. Toteuta ideasi kanssamme – kampanjasuunnittelija Samuli Melanko auttaa liiketoimintakriittisen mediasuunnitelman ja luovan ratkaisun toteutuksessa aina liiketoimintatavoitteiden asettamisesta kampanjan trafikointiin, analytiikkaan ja loppuraporttiin asti. Ota yhteyttä mediamyynti@akkilahto.fi tai soita Samulille numeroon +358 50 518 5016.

CPM-mainonta

Varaa CPM-kampanjasi mainosmyynnistämme lähettämällä auktorisoitujen mediatoimistojen ehdot täyttävä ilmoitusmääräys sekä IAB:n määritykset täyttävät mainosmateriaalit osoitteeseen mediamyynti@akkilahto.fi. Vahvistamme kampanjasi erikseen. CPM-malliemme hinnoittelu tapahtuu kaikille ostajille alla mainitun hinnaston mukaisesti, ja tarjoamme mediatoimistoille, mainosbrokereille ja suoraostajille saman alennuksen: 30 %.

Bannerimuoto   Pikselikoko   Kilotavuraja   CPM-hinta
Paraatipaikka 980x400 90 kt CPM 30 €
Pidennetty megasuurtaulu   250x700 55 kt CPM 10 €
Panorama 980x120 55 kt CPM 7 €
Megasuurtaulu 250x350 45 kt, CPM 7 €
Pidennetty suurtaulu 160x600 45 kt CPM 6 €
Suurtaulu 140x350 40 kt CPM 5 €
Jättibanneri 728x90 40 kt CPM 5 €
Boksi 300x250 40 kt CPM 5 €

Kohdennusmuodot

Kohdentaminen valikoiduille kohdesivuille +40 % CPM-hintaan
Retargetointi ja behavioral targeting: +30 % CPM-hintaan
Toivottu frequency capping: ei vaikutusta CPM-hintaan

CPC-mainonta vapaassa inventaarissa

Osta CPC-hinnoiteltu mainoskampanja brokeriltasi tai suoraan mediamyynnistämme. 5000 mainosklikkausta saat 3000 eurolla. Emme myönnä hintaan mediatoimisto- tai suoraostoalennuksia. Lähetä ilmoitusmääräys ja banneriaineistot mediamyyntiimme ja trafikoimme kampanjan vapaaseen inventaariimme. Raportoimme CPC-kampanjan edistymisestä pyyntöjenne mukaisesti. Kun aineistot alkavat keräämään impressioita, tiedotamme mainostaja-asiakkaitamme säännöllisesti kampanjan edistymisestä sekä mahdollisesti vaadittavista bid-hintojen korotuksista. CPC-kampanjoiden toimivuudessa korostuu bid-hinnan lisäksi mainosaineistojen taktinen viesti. Banneriaineistojen tulee noudattaa IAB:n ohjeistuksia ja flash-aineistojen tulee käyttää vakioitua clickTAG-linkkiparametria.

Pakettimatkojen tarjoajille

Sivustomme on erinomainen paikka tarjota pakettimatkoja asiakkaille, jotka ovat jo aloittaneet ostoprosessin vertailemalla matkakohteita ja kiinnostavia matkanjärjestäjiä Äkkilähtö.fi:ssä. Pakettimatkojen tarjoajilla on erinomainen tilaisuus listata koko matkatarjoomansa Äkkilähtö.fi:ssä transaktiokohtaista veloitusta vastaan. Äkkilähdöt listaamme ilman erillistä klikkiveloitusta. Lisäksi veloitamme tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä kohtuullisen vuosikorvauksen. Olemme matkatoimistoosi yhteydessä tarjotaksemme käyttäjillemme mahdollisimman kattavan hintatietopalvelun. Jos et malta odottaa yhteydenottoamme, soita meille!

Halpalentoyhtiöille

Äkkilähdön reittilentoja listaava lentohaku on toteutettu Euroopan johtavan matkailun hintavertailupalvelun Momondon kanssa. Jos haluat indeksoida lentoyhtiösi lennot lentohakuumme, ole yhteydessä Momondo Suomen maajohtajaan Aku Lehtoseen, joka toimii myös Äkkilähtö Oy:n osakkaana.

Mainosvälittäjile ja mediatoimistoille

Uskomme avoimeen maailmaan median myynnissä. Purkamalla kohtuuttomat suoja-aidat mediamyynnin ympäriltä voimme yhdessä vapauttaa verkkomainonnan kohdentamisen ja tehokkuuden mittaamisen. Kun mainostajien kädet eivät ole enää sidottuja, he kasvattavat verkkomediaan kohdennettavia budjettejaan, ja verkon osuus mainosrahakakussa kasvaa. Jos rajoittaisimme mainostajien toimintaa, me pohjimmiltaan suosittelisimme heitä ostamaan verkon sijaan telkkari- ja printtimainoksia.

Emme siksi ole sitoutuneet mihinkään yksittäiseen mainosbrokeriin, kohdennukseen tai muuhun toimintatapaan. Toivotamme kaikki mainosbrokerit tervetulleiksi myymään mediatilaamme kaikille mainostajille ja mediatoimistoille - ilman sulkulistoja! Otamme mielellämme ilmoitusmääräyksiä vastaan myös suoraan mediatoimistoilta. Annamme korostetusti näkyvyyttä niille mainosaineistoille, joiden efektiivinen mainostuotto on kulloinkin korkein: CPM jyrää meillä Äkkilähdössäkin, mutta emme sulje muitakaan mainosaineistoja ulos. Toimistot voivat vapaasti myös ostaa inventaariamme suoraan RTB-järjestelmien kautta.

Jos haluat brändisi tai asiakkaasi kampanjalle korostettua näkyvyyttä palvelussamme, suosittelemme ostamaan CPM-hinnoitellun kampanjan. CPM-hinnoin varustetut kampanjat ohittavat tyypillisesti muut mainosmuodot. Jos haluat maksimaalisen määrän mainosklikkauksia, ilman painetta kampanjasi budjetin käyttämisestä tietyllä deadlinella, suosittelemme ostamaan CPC-kampanjan.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä mediamyynti@akkilahto.fi tai soita Samulille numeroon +358 50 518 5016.